img1

Kleurentrends voor 2019

Project
Geen enkele kleur leeft op zichzelf. Ter ondersteuning van onze kleur van het jaar hebben we vier interieurpaletten en vier buitenpaletten gecreëerd die de energie en warmte van Spiced Honey kracht bijzetten.

img2
img3

KLEUR VAN HET JAAR 2019 - SPICED HONEY (E4.22.49)

 

Spiced Honey (E4-22-49) straalt het optimisme en vertrouwen van diep oker uit: een kleur die stimulerend werkt en ervoor bekendstaat de stemming op te fleuren. Het evenwicht wordt gecreëerd door de warmte en aardsheid van midden-bruin en bordeauxrood: zachte, maar sobere kleuren die een rustig ondersteunend gevoel geven. Het is een tint die in onze trendanalyse als een hedendaagse en toch tijdloze klassieker naar boven kwam en die momenteel overal ter wereld opduikt in nieuwe architectuur- en interieurontwerpen.

img4

Interieurpalet THINK

 

Het kleurenschema Think creëert ruimten die iedereen aanspoort om zorgvuldige afwegingen te maken. De warme, neutrale en honingtinten zijn positief maar kalm, zacht en sober. Dit is een palet voor elke ruimte waar mensen zich willen ontspannen en de tijd willen nemen om na te denken.

img5

Buitenpalet THINK

 

De zachte honingtinten van dit palet helpen gebouwen rust te creëren in hun omgeving. Het aardachtige karakter van deze tinten is in balans met oker en blauw, voor gebouwen die een rustige warmte en beschaafdheid moeten uitstralen.

img4

Interieurpalet WONDER

 

Dit palet helpt ruimten te creëren die rustgevender zijn. Het werkt overal waar je fantasie en focus moet stimuleren, dankzij de ontspannende eigenschappen van bleekblauwe tinten. Overweeg het voor werkplekken en overal waar creatief denken en productiviteit aan de orde is.

img5

Buitenpalet WONDER

 

Het vereenvoudigde buitenpalet helpt openbare gebouwen een stille autoriteit aan hun omgeving te geven. De zachte tinten hebben een reflecterende lichtheid die rustig in de omgeving past, zonder zich ooit te verbergen.

img7

Interieurpalet LOVE

 

Gebruik het palet Love om ruimten te creëren die mensen op een subliminale manier samenbrengen. De dieprode kleuren zijn stimulerend en levendig, en over het algemeen geven de rijke tinten een gevoel van warmte zonder zwaar of overheersend aan te voelen. Overweeg het overal waar mensen wonen of samenkomen voor sociaal contact.

img7

Buitenpalet LOVE

 

De stimulerende tinten van het palet Love zijn ontworpen om opgemerkt te worden door voorbijgangers en hen naar binnen te lokken: om stimulerend, maar ook gastvrij te zijn en vol vertrouwen in een stedelijke omgeving op te gaan.

img8

Interieurpalet ACT

 

Dit palet kan helpen ruimten te creëren die dynamiek stimuleren. De kleuren springen eruit, zitten vol energie en sporen aan tot bewegen rond de gebouwde omgeving. Bedoeld voor ruimten die hun bewoners energie moeten geven en hen moeten aanmoedigen om een positieve “waarom niet?"-houding aan te nemen.

img9

Buitenpalet ACT

 

De krachtige, levendige kleuren in dit vereenvoudigde buitenpalet maken hun omgeving dynamisch. Dit palet is voor ruimten die vragen om gezien te worden en betrokkenheid van voorbijgangers verwachten.

Fetching the data, plz wait..