star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Offertes gemakkelijker gemaakt

Klant Project

Gebruik deze checklist als hulpmiddel om nauwkeurige offertes op te stellen

Transformez les opportunités commerciales en devis

Gebruik deze checklist als hulpmiddel om nauwkeurige offertes op te stellen. Een nauwkeurige offerte betekent dat je opdracht winstgevend zal zijn, maar geeft ook de klant vertrouwen in je werk..

 

Tip 1: Voer metingen correct uit

Hoe behulpzaam sommige klanten ook mogen zijn, het is beter hun metingen te controleren. Een te hoge schatting van het oppervlak kan leiden tot een offerte die te hoog is, maar een te lage schatting kan je winst schaden. Neem de tijd en gebruik bij voorkeur een digitaal meetapparaat en breng vanzelfsprekend het oppervlak van ramen en deuren in mindering bij het meten van wanden. Op deze manier beschik je over alle informatie die je nodig hebt voor het schatten van de kosten.

 

Tip 2: Houd rekening met extra werk

Houd naast de basiskosten van het project, zoals die voor verf en arbeidsuren, ook rekening met de extra's. Voldoet je huidige materiaal of moet je nieuw materiaal aanschaffen of huren? Overweeg ook of er speciale voorbereidingen nodig zijn, of oppervlakken zoals marmer of hout extra bescherming vereisen, en of onderdelen van de opdracht extra werk vereisen.

 

Tip 3: Controleer je prijzen

Controleer je bedrijfskosten zorgvuldig; prijzen veranderen en je kunt winst mislopen door je offerte te baseren op verouderde prijzen. Maar controleer ook de leverbaarheid: kan de verf geleverd worden voordat je met de opdracht begint? Zijn de collega's waar je gewoonlijk mee samenwerkt beschikbaar of moet je iemand inhuren die misschien veel duurder is?

 

Tip 4: wees gedetailleerd

Lever een gedetailleerde offerte, inclusief alle materialen, voorbereidingswerkzaamheden, het aantal lagen en de hoeveelheid verf voor elke afwerking, het verwachte tijdsbestek en eventueel specialistisch werk dat vereist is. Dit helpt de nauwkeurigheid te verzekeren, maar stelt ook de klant gerust dat de offerte betrouwbaar is. Door in deze fase grondig te werk te gaan, bewijs je ook dat de diensten die je levert zeer professioneel zullen zijn.

Estimation précise du coût d'un projet et du devis

Nieuw

Avis de clients et relations clientèle

Hoe je een eerlijke reactie van de klant krijgt

Lees meer
Satisfaction des clients

Houd je klanten blij bij elke opdracht

Lees meer
Transformez les opportunités commerciales en devis

Offertes gemakkelijker gemaakt

Lees meer
Développement de l'entreprise avec de nouveaux clients dans le secteur de la peinture

Het vinden van nieuwe klanten

Lees meer