Hoe organiseer je jouw fotoalbum

Bedrijf
Je voltooide projecten zijn het beste middel om nieuwe klanten te overtuigen – bekijk onze tips voor het maken van een online fotogalerij van je werk met onze Showcase-tool.

img1

Als je klaar bent met je project is het samenstellen van een fotoalbum misschien wel het gemakkelijkste deel. Een online fotogalerij betekent dat je jouw beste werk aan klanten kunt laten zien, waar je ook bent. De Showcase-tool in de Expert-app en de My Workspace-sectie van deze website biedt een eenvoudige en effectieve manier om je portfolio te organiseren.

 

Alles met mate

Laat in zo weinig mogelijk afbeeldingen zien wat je kan doen, want overdaad kan afleidend en ontmoedigend werken. Potentiële klanten hoeven alleen een paar voorbeelden van je werk te zien om een idee te krijgen van je vakmanschap en ervaring.

 

Kwaliteitscontrole

Je wil alleen je allerbeste werk laten zien. Een paar zorgvuldig genomen foto's laten een betere indruk achter dan een hele reeks middelmatige beelden. Enkele afbeeldingen per stijl of kamertype zijn voldoende.

 

Denk aan de klant

Als je kennismaakt met een klant die een oudere woning wil laten schilderen en dat graag subtiel gedaan wil hebben, zijn helder gekleurde moderne interieurs niet relevant. Als je van tevoren weet hoe je klant woont en wat hij wil, helpt het een gepersonaliseerde presentatie te maken met hem in gedachten. Op die manier weet de klant dat je begrijpt waar hij naar op zoek is en dat je over de juiste ervaring beschikt.

 

Maak categorieën

Organiseer je werk per project, per type gebouw, per gebruikte techniek of per kleur zodat jij en uw klant gemakkelijk door de foto’s kunnen navigeren.

 

Blijf actueel

Pas je presentatie aan naarmate je nieuwe projecten voltooit. Dit toont aan dat je jouw vaardigheden voortdurend ontwikkelt en verbetert en kan klanten uit het verleden inspireren weer eens iets nieuws te proberen.

 

Download de gratis Sikkens Expert-app of bezoek My Workspace om van start te gaan.

Fetching the data, plz wait..