Nieuwe Sikkens Expert app

Met de vernieuwde Sikkens Expert app visualiseer je elke kleur op de muren en heb je het Sikkens product- en kleurassortiment steeds binnen handbereik. Maar bovendien kan je nu foto’s van jouw projecten opslaan in handige projectmappen, zodat je steeds je beste werk kan laten zien. 

Kies de juiste kleur in één klik!

De app biedt ondersteuning bij het kiezen van de juiste kleur en het juiste Sikkens product voor een specifiek project. De app bevat een verbeterde versie van de Visualizer en een handige Color Picker om de goede kleur te vinden maar kan ook gelinkt worden aan de Sikkens Color Sensor. Daarnaast kan je Sikkens producten gemakkelijk selecteren en bewaren.

Bekijk de video

Laat je beste werk zien

Maar de app kan ook ingezet worden bij het binnenhalen van nieuw werk waarmee je jouw professionaliteit kan laten zien aan je klanten. In de nieuwe app  kan je namelijk producten, kleuren en geïmporteerde foto’s samenvoegen als één project. Handig om alle informatie rondom een project altijd gemakkelijk terug te zoeken en te laten zien. Kortom, dé tool om ter plekke in te zetten bij klanten.

Voordelen van de Sikkens app

 

De Sikkens app bevat de meeste Sikkens kleurencollecties zoals 5051, Lifestyle Colors, Colour Futures 2019 & 2018, Color Selection Whites & Greys en Sikkens ACC naar RAL. Uiteraard kun je met deze app ook de vertrouwde product selector raadplegen en de dichtstbijzijnde Sikkens grossier opzoeken.

Alle voordelen van de Sikkens app op een rijtje:

  • Gratis applicatie voor Apple of Android toestellen.
  • Maak onmiddellijk een kleursimulatie bij de klant van de ruimtes die geschilderd zullen worden.
  • Visualisatie van elke kleur op de muren met behulp van de unieke Virtual Reality-technologie.
  • Bevat verschillende Sikkens kleurencollecties zoals 5051, Lifestyle Colors, Colour Futures 2020 & 2019, Color Selection Whites & Greys en Sikkens ACC naar RAL.
  • Kan gelinkt worden aan de    Sikkens Color Sensor
  • Raadpleeg eenvoudig de vertrouwde product selector om producten, technische fiches en de dichtstbijzijnde Sikkens grossier op te zoeken.

Klik hier om de Sikkens app gratis te downloaden

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.