Waarom zijn verven op waterbasis beter voor uw bedrijfsvoering?

Bedrijf
Als u nog niet bent overgestapt, zijn hier vijf redenen om te kiezen voor verf op waterbasis

img1

1. Hij is milieuvriendelijker

 

Verven op waterbasis bevatten lagere concentraties VOC's (vluchtige organische componenten) die schadelijk kunnen zijn voor het milieu en uw gezondheid. Werken met producten op waterbasis heeft minder milieu-impact dan werken met verven op basis van oplosmiddelen.

 

2. Hij geeft minder geur af

 

Die lagere concentraties VOC's betekenen ook minder stinkende uitwaseming, wat de ruimte waarin u aan het werk bent aangenamer maakt voor u en uw klant.

 

3. Hij laat u efficiënter werken

 

Verf op waterbasis heeft een kortere droogtijd, dus u kunt veilig twee lagen op één dag aanbrengen. De kortere droogtijd betekent ook dat uw klant binnen enkele uren nadat de laatste laag is aangebracht de ruimte weer in gebruik kan nemen.

 

4. Hij is gemakkelijker te reinigen

 

Producten op basis van oplosmiddelen kunnen moeilijk te verwijderen zijn van uw kwasten en bakken, terwijl die bij verven op waterbasis gemakkelijk gereinigd kunnen worden met een beetje water.

 

5. Wit blijft wit

 

Verven op waterbasis behouden veel langer hun heldere, schone afwerking dan witte coatings op basis van oplosmiddelen, die de neiging hebben in de loop van de tijd geel te worden. 

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.