star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
1

Hotel Le Saint-Amour, Durbuy

Hotel Le Saint-Amour ligt in het hart van Durbuy aan het pittoreske Place aux Foires. Elk van de 14 kamers is uniek en heeft zijn eigen sfeer. Op elke deur prijkt naast het nummer een koosnaampje zoals Câline, Caprice of Vénus. Ook het uitzicht draagt bij tot een romantisch gevoel: door de houten ramen zie je de stille steegjes van Durbuy, met daarachter de beboste heuvels en de torens van het kasteel.

1

Banque d'Outremer: koloniale kantoren in hartje Brussel

Een stille straat die uitkijkt op de achtertuin van het koninklijk paleis. Hier vind je het statige hoekpand van de Banque d’Outremer. Na een grondige renovatie is de vroegere ‘bank van Congo’ klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis. Voorbij de monumentale inkomhal ontdek je eigentijdse kantoren met historische art-deco-elementen. Alles vakkundig gerestaureerd en geschilderd met Sikkens en Herbol verfsystemen.

1

Ghelamco Arena Gent

19.999 toeschouwers. 1.200 business seats. 2.200 parkeerplaatsen. 2 miljard graszaadjes. Dankzij de fonkelnieuwe Ghelamco Arena telt Gent weer mee in de voetbalwereld. Maar al even indrukwekkend zijn de cijfers van de professionele schilders. Met een ploeg van 45 man bedekten ze 41.000 vierkante meter met hoogwaardige AkzoNobel verf. Goed voor een verbruik van in totaal 3.500 liter muurverf en 500 liter lak.

1

Académie Robert Louis-Dreyfus: Sikkens scoort hattrick voor Standard

Het stadion van Sclessin, waar Standard Luik zijn thuiswedstrijden speelt, ken je ongetwijfeld. Maar wist je ook dat de rood-witte ploeg enkele kilometers verderop over een tweede voetbalveld beschikt? Het is hier dat de profs en junioren van ‘les Rouches’ elke dag trainen. Ver weg van de drukte, de perscamera’s en de joelende supporters.