Schilder die houtwerk lakt
EEN POT DUURZAAMHEID

NIEUW: RUBBOL BL EXTERIOR

De nieuwe Rubbol BL Exterior is een buitenlak op waterbasis en is te gebruiken als één-potsysteem, primer en lak in één.

EEN POT PRIMER ÉN LAK

Deze nieuwe buitenlak is te gebruiken als één-potsysteem. Primer en lak in één maken deze nieuwe buitenlak een gemakkelijke oplossing. 

EEN POT SNELLE DROOGTIJD

De nieuwe Rubbol BL Exterior is een lak op waterbasis. Daardoor is dit product niet alleen beter voor de omgeving, maar droogt het ook nog sneller. Zo breng jij nog eerder nieuwe lagen aan en werk je nog efficiënter dan voorheen.

EEN POT LANGDURIGE BESCHERMING

De nieuwe Rubbol BL Exterior biedt langdurige bescherming. De lak is uitermate goed bestand tegen Uv-stralen waardoor vergeling geen kans krijgt. Hierdoor krijgen jouw klussen een langere levensduur en zijn ze beter voor mens en milieu.

EEN POT DUURZAAMHEID

De nieuwe Rubbol BL Exterior is niet zomaar een buitenlak, maar het toonbeeld van duurzaamheid. Met dit product trotseert je vakwerk moeiteloos de elementen, dankzij de weersbestendige eigenschappen. Het één-potsysteem met verlaagd VOC gehalte, zorgt ervoor dat je zowel productiever als gezonder bezig bent. Bovendien helpt deze lak bij het verduurzamen van projecten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Ontvang het laatste nieuws over onze producten, diensten en wat er speelt in de schilderswereld

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.