Redox BL Metal protect op een ijzeren hekwerk vlak aan zee
MAKKELIJK VOOR JOU, MOEILIJK VOOR HET WEER

REDOX BL METAL PROTECT

De nieuwe Sikkens Redox BL Metal Protect geeft nu maximale bescherming tegen corrosie, met een perfecte vloei. Voor deze sneldrogende verf is geen primer nodig. Het kan worden aangebracht op alle metaal en hard pvc en garandeert een feilloze afwerking. De geavanceerde watergedragen formule biedt ultieme productiviteit in een één-pot-systeem.

Hoe werkt het?

ÉÉN-POT-SYSTEEM

Dankzij de unieke formule van Redox BL Metal Protect die hechtprimer, tussen- en afwerklaag combineert, heb je maar één pot nodig. In vergelijking met tweecomponentenverf vergt het veel minder tijd om voor te bereiden en moet je je ook geen zorgen maken om de levensduur van de pot.

SNELDROGEND

Redox BL Metal Protect heeft een uitstekende vloei en verwerking en is daardoor makkelijk aan te brengen. De watergedragen eigenschappen bieden een verbeterde efficiëntie waardoor je verschillende lagen op één dag kunt aanbrengen (overschilderbaar na minimaal 4 uur).

PRO ADHESION TECHNOLOGY

Geeft een heel goed hechtende, duurzame laag die heel doeltreffend beschermt tegen corrosie in zware weersomstandigheden. De bindmiddeltechnologie zorgt voor een uitstekende buitenduurzaamheid, met kleur- en glansbehoud.

TOEPASSINGEN


Voor ferro en non-ferro metalen en hard pvc, zowel binnen als buiten. Eveneens toepasbaar op reeds geschilderde ondergronden mits grondige voorbereiding.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Ontvang het laatste nieuws over onze producten, diensten en wat er speelt in de schilderswereld

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.