salon in kleur van het jaar 2021 brave ground

Colour Futures 2021

De Sikkens Kleur van het jaar 2021 is BRAVE GROUND. Het is een warme, natuurlijke neutrale kleur die ons weer in verbinding brengt met de aarde en een gevoel van stabiliteit en gegrondheid geeft die de stemming van het moment perfect weerspiegelt. Het is een veelzijdige kleur die andere tinten laat schitteren en is dus perfect om op te nemen in een groot aantal kleurenschema’s.


 

4 KLEURPALETTEN


We maakten vier verschillende kleurenpaletten om de Sikkens Kleur van het jaar te ondersteunen. Het zijn trendy looks die ruimtes doen opleven in elke sector, van hotels tot de gezondheidszorg. Deze makkelijk te gebruiken paletten bieden een uitgebreide set complementaire kleuren die voorschrijvers wereldwijd inspirerende resultaten zullen aanreiken die hun reputatie zullen boosten, een indruk zullen nalaten bij klanten en de verwachtingen van gebruikers zullen overtreffen.

 

 

DE EXPRESSIVE-KLEUREN


GEDURFD EN INDIVIDUEEL


Gebruik dit palet om vuur en vitaliteit in een ruimte te brengen. Felle rode en zachtere roze kleuren zorgen voor warmte en persoonlijkheid en bieden mogelijkheden voor creatieve ingrepen en het afbakenen van zones. Het is een energiek en verrassend palet met bruisende kleuren die worden samengebracht door gegronde neutrale tinten. Dit stoere palet is perfect voor een persoonlijke toets in een particulier of horecaproject. Het kan mensen anders helpen denken en nieuwe ideeën inspireren.

Aanbevolen voor woon- en horecaruimtes

DE TRUST-KLEUREN


WARM EN VERENIGEND


Met zijn warme, harmonieuze kleuren zorgt dit palet voor een gevoel van eenheid en gemeenschap. De zachte, neutrale grijze en bruine kleuren vormen mooie combinaties om een ondersteunende ruimte te creëren waar mensen zich verbonden voelen en open kunnen zijn. Het is een verenigend schema, perfect voor plaatsen waar mensen willen samenwerken, communiceren en nieuwe contacten willen leggen, in een woon- of kantooromgeving.

Aanbevolen voor kantoor- en woonruimtes

DE TIMELESS-KLEUREN


KLASSIEK EN MODERN


De combinatie van zachte gele en bruine kleuren zorgt voor een palet waarin klassieke kleuren gemixt worden met hedendaagse neutrale tinten om een kalm en evenwichtig gevoel te creëren. Het is samengesteld uit warme tinten die perfect zijn in een moderne of traditionele setting. Dit palet is ideaal voor horeca- of onderwijsprojecten. Het is stimulerend zonder te overweldigen, kan een positieve en harmonieuze achtergrond vormen en stoomt elke ruimte klaar voor de toekomst.

Aanbevolen voor onderwijs- en horecaruimtes

DE EARTH-KLEUREN


EENVOUDIG EN NATUURLIJK


Blauwe, groene en bruine kleuren... Dit palet bestaat uit gedempte aardetinten die van nature mooi samengaan. Ze zijn een echo van de kleuren buiten. Het zijn authentieke kleuren die ons gronden en verbinden met de aarde. Ze herinneren ons aan de behoefte om haar te beschermen. Dit palet brengt het buitengevoel naar binnen en is een natuurlijke keuze voor rustgevende ruimtes in gezondheids- of kantooromgevingen.

Aanbevolen voor kantoorruimtes en in de gezondheidssector

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.