2 schilders gelijktijdig aan het schilderen

JE KAN DUBBEL ZOVEEL IN ÉÉN DAG!*

Meer kunnen doen in minder tijd zonder kwaliteitsverlies, is dat niet wat elke vakschilder wil? Met Sikkens klaar je makkelijk de klus. 

Met Sikkens klaar je makkelijk de klus. Met Alpha Cover Mat SF ben je dankzij de droogtijd sneller toe aan de volgende laag, die dekkend afwerkt. En met Alphatex Classic ben je door de hoge dekkracht sneller aan de volgende muur toe. Twee verven die eruit springen als er dubbel zoveel van je wordt verwacht. Bij Sikkens vind je dé oplossing voor iedere uitdaging.

*Als met AkzoNobel basismuurverf.

Alpha Cover Mat SF

Alpha Cover Mat SF is een solventvrije, matte binnenmuurverf met dekkracht klasse 1, zelfs bij zeer hoog rendement.  Hiervoor zorgt de ‘Max Cover Formula’-technologie, die dankzij de geoptimaliseerde mix van bindmiddel, pigment en vulstoffen een zeer hoge dekking geeft. 
Bovendien schilder je met gemak 10 tot 12m²/l, omgerekend tot 10% meer per m². En wil je ineens de plafonds mee schilderen? Ook dat doe je met Alpha Cover Mat SF met gemak.

Alphatex Classic

Ken je de nieuwe kwaliteiten al van Alphatex Classic? Dankzij de recent verbeterde dekkracht catalogeren we deze verf voortaan onder klasse 1. Het goede standvermogen maakt hem ideaal om te verspuiten. Voeg hier nog de meer uitgesproken matheid aan toe en je hebt de ideale verf om grote projecten naar je hand te zetten. 

Duurzame keuze

De 10L-verpakking van beide producten is gemaakt met minstens 50% post consumer gerecycleerd plastic. Recent werd hieraan ook de 5L-verpakking van Alphatex Classic toegevoegd. Hiermee wordt de ecologische voetafdruk van deze verpakkingen aanzienlijk verminderd, terwijl het applicatievermogen behouden blijft. Vergeet enkel niet het laagje water bovenop de verf, dat velvorming vermijdt, goed om te roeren.

Wist je trouwens dat Alpha Cover Mat SF Wit geproduceerd wordt met bio-based grondstoffen?!

Fetching the data, plz wait..