Samenleving

Verf heeft de kracht om bij te dragen aan een omgeving waarin we ons gelukkig, veilig en gezond voelen. Elk jaar komen designers van over de hele wereld bij elkaar om trends voor het komende jaar vast te stellen. AkzoNobel vertaalt dit naar de Colour Futures, een kleurenpalet waar de samenleving in de toekomst behoefte aan heeft.Let’s Colour programma

 

AkzoNobel geeft zijn werknemers de kans hun steentje bij te dragen aan de maatschappij. Met het Let’s Colour programma ontwikkelen en ondersteunen we projecten die kleur toevoegen aan het leven van mensen. Zo gingen we in juni 2019 met het hele Belgische team een schoolgebouw schilderen in een van de armste wijken van Brussel.

SOS kinderdorpen

 

Het Let’s Colour-programma ondersteunde sinds 2009 al 2.400 projecten wereldwijd en sinds 2016 ook SOS Kinderdorpen. AkzoNobel ondersteunt de organisatie door onder andere professionele schildersopleidingen op te zetten voor kwetsbare jongeren. Als onderdeel van hun opleiding renoveren de jonge schilders samen met medewerkers van AkzoNobel hun eigen woonomgeving. Dankzij de positieve kracht van verf creëerden we kleurrijke woonomgevingen die mensen gelukkiger en meer op hun gemak doen voelen.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.