star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Colour Futures 2021

sikkens-Colour Futures 2021 Large
We hebben wereldwijd ongeziene veranderingen meegemaakt. Dat heeft ons gedestabiliseerd, maar ook dichter bij elkaar gebracht. Het heeft ons doen nadenken over wat echt belangrijk is, zoals opkomen voor waar we in geloven, verbinding maken met anderen, het waarderen van kennis uit het verleden en werken aan slimme en duurzame oplossingen voor de toekomst. Ons aanpassen aan nieuwe omstandigheden is beangstigend, maar moedig zijn en een klein stapje zetten, kan ons op het juiste pad brengen. Al wat we nodig hebben, is de moed om verandering te omarmen.
cf21-earth-colours-1
cf21-expressive-colours-1
cf21-timeless-colours-1
cf21-trust-colours-1

WAT BETEKENT DAT VOOR DE KLEUR VAN HET JAAR 2021 - BRAVE GROUND?

Mensen willen weten hoe ze de dingen waar ze om geven kunnen beschermen en hoe ze een verschil kunnen maken. Ze willen het natuurlijke evenwicht herstellen, de wereld genezen en hun kinderen een duurzame erfenis garanderen. Dat brengt ons bij de natuurlijke tinten van de Sikkens Kleur van het jaar 2021, die stabiliteit, groei en potentieel oproepen. Een versterkende kleur die evenwicht biedt, ons weer verbinding brengt met de aarde en voor een stevige gronding zorgt.

4 KLEURENPALETTEN

We maakten vier verschillende kleurenpaletten om de Sikkens Kleur van het jaar te ondersteunen. Het zijn trendy looks die ruimtes doen opleven in elke sector, van hotels tot de gezondheidszorg.

  • DE EXPRESSIVE-KLEUREN: gedurfd en individueel
  • DE TRUST-KLEUREN: warm en verenigend
  • DE TIMELESS-KLEUREN: klassiek en modern
  • DE EARTH-KLEUREN: eenvoudig en natuurlijk

Deze makkelijk te gebruiken paletten bieden een uitgebreide set complementaire kleuren die voorschrijvers wereldwijd inspirerende resultaten zullen aanreiken die hun reputatie zullen boosten, een indruk zullen nalaten bij klanten en de verwachtingen van gebruikers zullen overtreffen.

Bekijk de vier kleurpaletten in detail >>>

Van alle trendkleuren kan je kleurtesters bestellen via de Sikkens Samples Service, een online bestelplatform.