star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Sikkens - Herbol Outside Protect

Jouw vakmanschap gegarandeerd

Buitenmuren worden in toenemende mate afgewerkt met een verfsysteem, of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie. De gevel is vaak hét visitekaartje van een schilder; een perfecte en duurzame afwerking is dan ook gewenst. Daarom bieden Sikkens en Herbol vanaf nu een standaard gevelgarantie aan bij aanvraag van een technisch advies. 

gehele_gevel_in_annevoie

Wat is Sikkens - Herbol Outside Protect?

Met hun gevelgarantiesysteem bieden Sikkens en Herbol vanaf nu standaard 5 tot 10 jaar garantie op diverse gevelverfsystemen, zowel voor nieuwbouw als renovatie en gevelwerken met kalei-effect. Met deze standaard gevelgarantie verbinden wij ons ertoe niet alleen in te staan voor de materialen, maar ook voor een degressieve terugbetaling van de werkuren. Op die manier willen we ons vertrouwen in onze producten en jouw vakmanschap in de verf zetten.

schilder en adviseur inspecteren gevel

Hoe werkt het?

Bij aanvraag van een gevelgarantie, starten we met een grondige technische analyse van het project. Op basis van deze analyse wordt zowel een technisch advies als een aanbeveling voor het te gebruiken verfsysteem geformuleerd. Na uitvoering van de werken, volgens de regels van de kunst en volgens het geformuleerde advies, wordt een garantiecontract opgemaakt voor alle betrokken partijen.

renovatieproject outside protect

Welk systeem past bij jouw project?

Outside Protect biedt garantie op projecten voor zowel nieuwbouw als renovatie en gevelwerken met kalei-effect. Raadpleeg het overzicht en ontdek welk verfsystem bij jouw project past.

Op zoek naar meer informatie?

  • Contacteer de Technical Account Manager van jouw regio
  • Stuur ons een mail
  • Contacteer ons op nummer:  02/254.25.00
  • Of raadpleeg je Sikkens expert in één van onze Sikkens Service Centers

keyvisual-gevelgaranties