Sikkens kleuradvies

Goed nieuws: vanaf nu kan je opnieuw beroep doen op onze professionele kleuradviseurs! Zij maken graag tijd voor een bezoek ter plaatse, met aandacht voor jouw en hun gezondheid. Bent u professioneel schilder, binnenhuisarchitect of architect en wilt u één van uw klanten overtuigen met een professioneel en objectief kleuradvies? Dan staan de professionals van Sikkens Color Studio voor u klaar. Zij verzorgen het kleuradvies en u zorgt verder voor het verfadvies



Hoe gaat kleuradvies in z'n werk?

 

U vraagt het kleuradvies aan bij de Sikkens technical account manager in uw regio,  uw Sikkens Service Center of via het online formulier.

De kleuradviseur van Sikkens Color Studio spreekt met u en uw klant een tijdstip af waarop hij de werf kan komen bekijken. 

Persoonlijk contact tussen de kleuradviseur en de klant is essentieel voor een goed resultaat. De kleuradviseur bespreekt de verschillende kleurmogelijkheden, rekening houdend met de leefwereld en smaak van de klant, de stijl van het ontwerp, het meubilair, de lichtinval, het gebruik van de ruimte, etc.

Gezien de richtlijnen van de overheid inzake de bestrijding van het COVID19 virus, verzoeken wij jou vriendelijk rekening te houden met volgende afspraken:

  • Onze kleuradviseurs dragen een mondmasker, dat willen we ook van jou vragen
  • Zij zullen hun handen ontsmetten net voor de aanvang van het advies
  • Bij voorkeur zijn er naast de kleuradviseur niet meer dan 2 personen aanwezig in de betrokken ruimtes
  • Er wordt zoveel mogelijk een afstand van 1,5m gerespecteerd tussen de aanwezigen
  • De afspraak wordt naar een latere datum verschoven als iemand symptomen van COVID19 vertoont en/of effectief besmet is

 

Enkele dagen na het bezoek stuurt Sikkens u een kleurdossier met een helder en compleet advies. Voor elke te schilderen ruimte of oppervlak worden de kleurcodes vermeld. De gekozen kleuren worden weergegeven met een geprint kleurenoverzicht. Als het gaat om een buitenadvies, dan bevat het dossier ook een ingekleurde foto van de gevel.

Het spreekt voor zich dat het verstrekte advies niet alleen rekening houdt met esthetische criteria, maar ook met de technische vereisten en de haalbaarheid.

Sikkens biedt deze service aan tegen een vaste en aantrekkelijke prijs. Deze adviezen kunt u aanvragen via uw Sikkens Service Center of via dit formulier

Hartelijk dank voor je medewerking en het vertrouwen!