Colour Futures 2021

Dulux Colour of the Year 2021 is Brave Ground – a warm, natural neutral that connects us back to the simple things. Brave Ground, brings a bolstering, balancing feel to any room and is a versatile shade that lets other colors shine.

WAT BETEKENT DAT VOOR DE KLEUR VAN HET JAAR 2021 - BRAVE GROUND?

Mensen willen weten hoe ze de dingen waar ze om geven kunnen beschermen en hoe ze een verschil kunnen maken. Ze willen het natuurlijke evenwicht herstellen, de wereld genezen en hun kinderen een duurzame erfenis garanderen. Dat brengt ons bij de natuurlijke tinten van de Sikkens Kleur van het jaar 2021, die stabiliteit, groei en potentieel oproepen. Een versterkende kleur die evenwicht biedt, ons weer verbinding brengt met de aarde en voor een stevige gronding zorgt.

4 KLEURENPALETTEN

We maakten vier verschillende kleurenpaletten om de Sikkens Kleur van het jaar te ondersteunen. Het zijn trendy looks die ruimtes doen opleven in elke sector, van hotels tot de gezondheidszorg.

  • DE EXPRESSIVE-KLEUREN: gedurfd en individueel
  • DE TRUST-KLEUREN: warm en verenigend
  • DE TIMELESS-KLEUREN: klassiek en modern
  • DE EARTH-KLEUREN: eenvoudig en natuurlijk

 

Deze makkelijk te gebruiken paletten bieden een uitgebreide set complementaire kleuren die voorschrijvers wereldwijd inspirerende resultaten zullen aanreiken die hun reputatie zullen boosten, een indruk zullen nalaten bij klanten en de verwachtingen van gebruikers zullen overtreffen.

Bekijk de vier kleurpaletten in detail >>>

Van alle trendkleuren kan je kleurtesters bestellen via de Sikkens Samples Service, een online bestelplatform.