groene salon met hoekzetel en kussens
Een inspirationele kleurcollectie opgebouwd rond 6 kleurthema’s

Lifestyle Colors

Sikkens Lifestyle Colors is een selectie uit het Sikkens 5051 Color Concept. Zo kan je jouw kleurkeuze steeds verder verfijnen aan de hand van de 5051 kleurenwaaier.
Het is een inspirationele kleurcollectie opgebouwd rond verschillende kleurthema’s.  


 

De Sikkens Lifestyle Colors collectie vormt samen met de Sikkens 5051 waaier dé onmisbare toolbox voor een geslaagde kleurkeuze in elke ruimte. Enerzijds kan je als schilder de eindklant begeleiden aan de hand van de overzichtskaart en de grote kleurstalen. Anderzijds kan je als eindklant ook moeiteloos zelf aan de slag, dankzij het heerlijk heldere stappenplan. Elk van de 6 kleurenstijlen heeft een eigen palet waarin de eindklant zich kan herkennen. Een palet bestaat uit drie kleurensets (colors, neutrals en whites) die je onbezorgd kan combineren.

De inspirerende voorbeelden, gebaseerd op deze 6 kleurthema’s begeleiden u bij stijl- en kleurkeuze:

 

Heritage


Warm, vol en harmonieus

De kleuren uit de Heritage palet tref je vaak aan in statige huizen en voorname hotels. Lijstwerk en ornamenten langs plafonds en muren komen tot hun recht dankzij deze kleuren. Ze passen goed bij houttinten en natuursteen. Dat maakt deze klassieke kleuren ideaal voor restauratieprojecten.

Charming


Dromerig, zacht en opgewekt

Pastel en zachte neutrale kleuren geven iedereen een goed gevoel. Ze zijn ideaal voor kamers die een gezellig, romantisch sfeertje kunnen gebruiken. Voor een meer volwassen uitstraling leunt dit palet meer aan bij subtiele dan te zoete kleuren.

Minimal


Knap, puur en tijdloos

Eenvoudige basiskleuren zoals wit, zwart en grijs zijn helemaal op hun plaats in een modern interieur. Hun rustige aard past als vanzelf bij beton, hout en metaal om een hoogst functionele achtergrond te bieden. Toch geeft zo’n uitgebreid aanbod aan grijstinten je een verrassende waaier aan mogelijkheden.

Natural


Aards, rustgevend en comfortabel

Kleuren die de natuur in onze woning lijken te brengen, zorgen voor een vriendelijke sfeer. Van het opgewekte honinggeel tot het stillere mauve of schaliegrijs: al deze kleuren zijn eenvoudig te combineren. Ze staan ook beeldig in een interieur met veel hout. Als artisanale producten en charmante vintage belangrijk zijn voor jouw interieurstijl, vind je in dit palet moeiteloos wat je zoekt.

Metropolitan


Fris, avontuurlijk en modern

Dit palet weerspiegelt een moderne levensstijl. Met al zijn heldere en interessante neutrale tinten kan je een kamer op verrassend veel manieren een andere sfeer kan geven.

Bohemian


Chic, naturel & creatief

Het warme Bohemian kleurenpalet draait om creativiteit, een vleugje chic en een tikkeltje naturel. Het is geïnspireerd op de Bohemian lifestyle, een blijvende trend waarbij we alles uit het leven willen halen. Binnen de 20 kleuren combineer je volle tinten met poederige witten en pastellen, combinaties die een statement maken in elk interieur.

Fetching the data, plz wait..