witte badkamer
Veelzijdig wit, de basis van alles

Color Collection Whites

Wit combineert op een natuurlijke wijze met alle andere kleuren. De meer donkere wittinten zijn geschikt voor buiten. De heldere wittinten werken ruimtelijk en vormen de perfect basis voor een interieur.  


 

Wit is niet altijd wit


Wit is de meest gebruikte kleur. Het vormt de basis voor elke kleur en kan perfect worden gecombineerd. Wit is echter niet altijd wit. Dat laat de collectie “Color Selection Whites" zien met 84 verschillende wittinten en nuances uit het gehele kleurenspectrum.

 

Koele en warme witten


De collectie bevat nuances uit het gehele kleurenspectrum. Warme en koele wittinten kunnen hiermee perfect met andere warme of koude kleuren worden gecombineerd. Zo creëren wit en kleur gezamenlijk een harmonisch totaalbeeld.

 

Wit en licht


Doordat wit licht reflecteert, ‘vangt’ het de natuurlijke kleuren. Zo reflecteren witgeschilderde gebouwen hun omgevingskleuren, waardoor ze erin opgaan. Verzadigde kleuren lijken naast wit nog voller en combinaties frisser.

 

Kleuren combineren met wit


Wit is veelzijdig en geeft kleurige elementen hun plaats. Wit versterkt kleur waardoor een treffend totaalbeeld gecreëerd wordt

Fetching the data, plz wait..