star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
sikkens-belgie-duurzaamheid-topbanner-gezondheid-welzijn-v2

Gezondheid en welzijn

Het element Gezondheid en welzijn legt de nadruk op het opkrikken van de leefomstandigheden van onze klanten door de luchtkwaliteit en het humeur te verbeteren via de keuze van verf en kleur.

sustainability-importance-of-colour

Tegenwoordig vertoeven de meeste mensen het grootste deel van hun tijd op kantoor, op school, in het ziekenhuis, de kinderopvang of thuis. Die plaatsen moeten inspireren, opbeuren, blij maken. Ze moeten het emotionele welzijn verbeteren.

Onderzoeken tonen aan dat kleuren met emoties te maken hebben, net zoals de mentale gezondheid. Daarom gebruiken we onze Sikkens-producten om een voortreffelijke afwerking in levendige kleuren te creëren, wat de algehele gezondheid en het welzijn van mensen ten goede komt.

sustainability-eco-premium-solutions

AkzoNobel investeert in eco-premium oplossingen, die een minder grote impact op het milieu hebben doordat ze voldoen aan één of meerdere van volgende kenmerken:

  • Minder verontreinigende stoffen in de binnen- of buitenlucht
  • Thermisch isolerend
  • Verhoogde duurzaamheid
  • Watergedragen

Deze eco-premium oplossingen maken een steeds groter deel uit van de gerealiseerde omzet binnen AkzoNobel. Ook in België nemen de eco-premium producten door de jaren heen steeds een grotere plaats in in het productassortiment. In 2019 werd 25% van de omzet gerealiseerd met eco-premium producten, waarmee België één van de koplopers is binnen Akzo EMEA.

Sikkens producten die zorgen voor een gezondere binnen- en buitenlucht

sustainability-sikkens-sanocryl

Bacterie resistente verffilm

Alpha Sanocryl

  • Zilverionenen technologie
  • Zeer goed reinigbaar
  • Water- en vetafstotend
  • Natte schrobvastheid klasse 1