star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Voor de Sikkens consument!

Bereken nu eenvoudig en vrijblijvend de prijs voor jouw schilderwerken

Start hier je offerte
Ben je op zoek naar een betrouwbare schilder op korte termijn? Laat het werk uitvoeren door een professionele Sikkens schilder en ontvang 6 jaar garantie.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig!

Via een wizard kan je snel alle elementen die je wil laten schilderen toevoegen. Dit kunnen zowel binnen- als buitenschilderwerken zijn. Vul eenvoudig de details van de schilderwerken in en je ontvangt een offerte. Ben je tevreden over de prijs, dan kan je de offerte meteen accepteren of opslaan voor later. Een vakschilder uit de regio neemt contact met je op om samen de offerte te controleren, de kleuren te kiezen en de werkzaamheden te plannen. De prijs op de offerte is de prijs op de factuur. Laat een professionele schilder jouw project tot in de puntjes perfect uitvoeren.

Bereken jouw offerte

Welke problemen lost het op?

Deze manier van werken levert enkele grote voordelen op, in het bijzonder tijdswinst. Je hoeft je geen referenties op te vragen van schilders uit de buurt, je krijgt altijd een Sikkens vakschilder uit jouw regio. De kwaliteit van het werk wordt gegarandeerd door het gebruik van een gestandaardiseerd verfsysteem. De controle na oplevering van de werken door een onafhankelijk expert zorgt voor een continue opvolging van de kwaliteit van de schilders. Na afloop ontvang je als consument een garantiecertificaat van 6 jaar op het geleverde werk.

Start je offerte