Lifestyle Colors

Een inspirationele kleurcollectie opgebouwd rond 5 kleurthema’s

Sikkens Lifestyle Colors is een selectie uit het Sikkens 5051 Color Concept. Het is een inspirationele kleurcollectie opgebouwd rond 5 kleurthema’s. Zo kan u uw kleurkeuze steeds verder verfijnen aan de hand van de 5051 kleurenwaaier. 

De inspirerende voorbeelden, gebaseerd op deze 5 kleurthema’s begeleiden u bij stijl- en kleurkeuze:

  • Heritage

Warm, vol en harmonieus

De kleuren uit de Heritage palet tref je vaak aan in statige huizen en voorname hotels. Lijstwerk en ornamenten langs plafonds en muren komen tot hun recht dankzij deze kleuren. Ze passen goed bij houttinten en natuursteen. Dat maakt deze klassieke kleuren ideaal voor restauratieprojecten.

  • Charming

Dromerig, zacht en opgewekt

Pastel en zachte neutrale kleuren geven iedereen een goed gevoel. Ze zijn ideaal voor kamers die een gezellig, romantisch sfeertje kunnen gebruiken. Voor een meer volwassen uitstraling leunt dit palet meer aan bij subtiele dan te zoete kleuren.

  • Minimal

Knap, puur en tijdloos

Eenvoudige basiskleuren zoals wit, zwart en grijs zijn helemaal op hun plaats in een modern interieur. Hun rustige aard past als vanzelf bij beton, hout en metaal om een hoogst functionele achtergrond te bieden. Toch geeft zo’n uitgebreid aanbod aan grijstinten je een verrassende waaier aan mogelijkheden.

  • Natural

Aards, rustgevend en comfortabel

Kleuren die de natuur in onze woning lijken te brengen, zorgen voor een vriendelijke sfeer. Van het opgewekte honinggeel tot het stillere mauve of schaliegrijs: al deze kleuren zijn eenvoudig te combineren. Ze staan ook beeldig in een interieur met veel hout. Als artisanale producten en charmante vintage belangrijk zijn voor jouw interieurstijl, vind je in dit palet moeiteloos wat je zoekt.

  • Metropolitan

Fris, avontuurlijk en modern

Dit palet weerspiegelt een moderne levensstijl. Met al zijn heldere en interessante neutrale tinten kan je een kamer op verrassend veel manieren een andere sfeer kan geven.

 

Bekijk alle kleuren van Lifestyle Color