Lifestyle Colors - Bohemian

De Sikkens Lifestyle Colors collectie wordt uitgebreid met een extra kleurenstijl: BOHEMIAN. Deze nieuwe selectie uit de Sikkens 5051 moederwaaier vormt een prachtige, eigentijdse aanvulling op de 5 bestaande kleurstijlen: Heritage, Charming, Minimal, Natural en Metropolitan.

img1
img2

BOHEMIAN - CHIC, NATUREL & CREATIEF

 

Het warme BOHEMIAN kleurenpalet draait om creativiteit, een vleugje chic en een tikkeltje naturel. Het is geïnspireerd op de Bohemian lifestyle, een blijvende trend waarbij we alles uit het leven willen halen. Binnen de 20 kleuren combineer je volle tinten met poederige witten en pastellen, combinaties die een statement maken in elk interieur.

klik hier en update gratis jouw Lifestyle Color box

img3

VEEL MEER DAN EEN COLLECTIE KLEUREN

 

De Sikkens Lifestyle Colors collectie vormt samen met de Sikkens 5051 moederwaaier dé onmisbare toolbox voor een geslaagde kleurkeuze in elke ruimte. Enerzijds kan je als schilder de eindklant begeleiden aan de hand van de overzichtskaart en de grote kleurstalen. Anderzijds kan je als eindklant ook moeiteloos zelf aan de slag, dankzij het heerlijk heldere stappenplan. Elk van de 6 kleurenstijlen heeft een eigen palet waarin de eindklant zich kan herkennen. Een palet bestaat uit drie kleurensets (colors, neutrals en whites) die je onbezorgd kan combineren.

Vraag je gratis Bohemian update hier aan