Sikkens alpha rezisto anti marks

Alpha Rezisto Anti Marks

De allerbeste anti-strepen verf!

Sikkens introduceert Alpha Rezisto Anti Marks, een binnenmuurverf die extreem bestand is tegen strepen, vegen en stoten dankzij de Scuff Shield Technology. 


Sikkens Alpha Rezisto Anti Marks biedt een oplossing voor allerlei specifiek veeleisende situaties. Het is bijvoorbeeld het ideale product voor oppervlakten die voortdurend in gebruik zijn (keuken, gang, restaurant...) en die mooi moeten worden gehouden. Als professionele schilder kan je met dit innovatief en uniek product het verschil maken bij je opdrachtgever! 

HOE WERKT HET?

Bij standaard muurverf is een droge verffilm, op microscopisch niveau, een ruw oppervlak, door de toegevoegde vulstoffen om de sterkte en duurzaamheid te verbeteren en de glansgraad te bepalen.

Kunststof- of rubbermaterialen kleven zeer gemakkelijk aan deze ruwe oppervlakken en laten sporen na. Dit zorgt voor strepen, vegen en slijtage. 

De innovatieve Scuff Shield Technology van Alpha Rezisto Anti Marks fungeert als een beschermend schild en vormt een onzichtbare barrière die het muuroppervlak glad maakt. Het wordt bijna onmogelijk voor plastic en rubber om sporen achter te laten.

De Alpha Rezisto Anti Marks is de ultieme oplossingen in scholen, kantoren, hotels, ziekenhuizen en huizen. Het beschermt de muren tegen strepen, markeringen en vegen van schoenen, jassen, fietsen, rugzakken... met verbeterde duurzaamheid en langere onderhoudscycli als gevolg. 

rezisto anti marks specificaties

SPECIFICATIES

Droog: 30 minuten

Overschilderbaar: 6u

Rendement: 9-11 m²/l/laag 

Glansgraad: fluweelmat

Kleuren: wit en de kleuren uit de Sikkens kleurenwaaier 5051 Color Concept

Verpakkingen: 1 - 2,5 - 5 - 10 liter

De ganse Rezisto familie breidt uit

Het stopt niet bij Alpha Rezisto Anti Marks! De introductie van de Alpha Rezisto Anti Marks is slechts een onderdeel van onze uitbreiding van het Rezisto aanbod bij Sikkens. 

Maak ook kennis met Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean en Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat

Lees ook

Fetching the data, plz wait..