Sikkens - Herbol Outside Protect

Jouw vakmanschap gegarandeerd


 

Sikkens-Herbol Outside Protect is de beste partner bij buitenschilderwerken voor elke vakman. Vanaf nu bieden Sikkens en Herbol standaard tot 10 jaar garantie op diverse verfsystemen bij aanvraag van een technisch advies.

Nieuw: nu ook voor maatvast houtwerk!

img1

Wat is Sikkens - Herbol Outside Protect?

 

Met hun garantiesysteem bieden Sikkens en Herbol vanaf nu standaard tot 10 jaar garantie op diverse gevelverfsystemen en lakverfsystemen. Met deze standaard garantie verbinden Sikkens en Herbol zich ertoe niet alleen in te staan voor de materialen, maar ook voor een degressieve terugbetaling van de werkuren. Op die manier willen Sikkens en Herbol hun vertrouwen in de producten en jouw vakmanschap in de verf zetten.

img2

Hoe werkt het?

 

NIEUW: NU MET STANDAARD GARANTIE BIJ AANVRAAG VAN EEN TECHNISCH ADVIES, ZOWEL VOOR GEVELWERK ALS VOOR LAKWERK

Bij aanvraag van een garantie, starten we met een grondige technische analyse van het project waarbij ook gekeken wordt naar de ondergrond en de omgevingsfactoren. Op basis van deze analyse wordt zowel een technisch advies als een aanbeveling voor het te gebruiken verfsysteem geformuleerd. Na uitvoering van de werken, volgens de regels van de kunst en volgens het geformuleerde advies, wordt een garantiecontract opgemaakt voor alle betrokken partijen. Omvat het project ook ramen en deuren, dan kan je rekenen op een basisgarantie, die verlengd wordt indien je een periodiek herschildersysteem (onderhoud) voorziet.

Wat is de garantie met herschildersysteem?

 

Je kan rekenen op de maximum garantietermijn indien wordt voldaan aan een periodiek herschildersysteem. Dit herschilderen bestaat uit het reinigen en schuren van de ondergrond, het bijwerken van eventuele gebreken en het geheel overschilderen met het eindproduct dat in het basissysteem is toegepast. De uitvoerdatum hiervan wordt vastgelegd in het garantiecontract.

Belangrijk

Het technisch advies bepaalt het verfsysteem, het aantal lagen (om voldoende laagdikte op te bouwen) en de applicatiemethode. Zo kan je vertrouwen op een jarenlang kwalitatief eindresultaat. Raadpleeg ook de technische fiche.

img3

Welk systeem past bij jouw project?

 

Outside Protect biedt garantie op projecten voor zowel nieuwbouw als renovatie en gevelwerken met kalei-effect. Raadpleeg het overzicht en ontdek welk verfsysteem bij jouw project past.

Op zoek naar meer informatie?

 
  • Contacteer de Technical Account Manager van jouw regio
  • Stuur ons een mail
  • Contacteer ons op nummer:  02/254.25.00
  • Of raadpleeg je Sikkens expert in één van onze Sikkens Service Centers
img4