star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Praktijk+

Wanneer


8:30am - 5:30pm

Locatie

Op locatie

Bij jou op de zaak. AkzoNobel zorgt voor een vakkundig trainer. Jij zorgt voor de locatie en omkadering (een vergaderzaal inclusief scherm en beamer, plus eventueel een hapje en een drankje).Route

Contacteer ons

Telefoon: 02/254.22.11
Email: Dominique.VanDenDriessche@akzonobel.com
painter training practice

Praktijkgerichte trainingen

Sommige aspecten van het schildersvak vragen om specifieke kennis en ervaring. Wij trainen en ondersteunen je bedrijf om de knowhow en vaardigheden scherp te houden. Hieronder vindt je een overzicht van alle modules waaruit je kan kiezen en die naar wens kan combineren.

Doelgroep: personeel van de groothandel, schilders, schilders in opleiding, voorschrijvers en werfleiders. 

Aantal deelnemers: minimaal 5 tot maximaal 15 personen.

Kosten: volledig gratis.

MODULES - NAAR WENS TE KIEZEN EN TE COMBINEREN    

  • Lakkentechnologie

Uitleg over de verschillende laktechnologieën en de verschillen in praktische toepassing, inclusief demo en illustratie van verschil tussen watergedragen en solventeuse lakken. 
Duurtijd: 2 uur

  • Spuiten op de werf met Herbol

Initiatie airless- en airmix spuiten op de werf met Michel Vanhoegaerden
Te voorzien: te spuiten ruimte op een werf of in het eigen kantoor. Team van maximaal 5 deelnemers voor een optimale begeleiding. 

Duurtijd: 3 uur

  • Polyfilla Pro

Uitleg en demonstratie van de Polyfilla Pro producten zoals vulmiddelen, plamuren en 2 componenten houtreparatie voor binnen en buiten.
Duurtijd: 3 uur

  • Gevelpathologie

Hoe gevelproblemen herkennen? Hoe pakken we die problemen aan? Wat zijn de geschikte producten om een bepaalde gevel te herstellen en te schilderen? We gidsen de schilders of voorschrijvers tijdens een boeiende stadswandeling langs een aantal interessante gevels.
Duurtijd: 4 uur