star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
Colour Futures 2019 - trendcollectie - eetplaats

Kleurentrends voor 2019

Project

Geen enkele kleur leeft op zichzelf. Ter ondersteuning van onze kleur van het jaar hebben we vier interieurpaletten en vier buitenpaletten gecreëerd die de energie en warmte van Spiced Honey kracht bijzetten.

Colour Futures 2019 - trendcollectie - eetplaats
Colour Futures 2019 - Spiced Honey - kleur van het jaar

KLEUR VAN HET JAAR 2019 - SPICED HONEY (E4.22.49)

Spiced Honey (E4-22-49) straalt het optimisme en vertrouwen van diep oker uit: een kleur die stimulerend werkt en ervoor bekendstaat de stemming op te fleuren. Het evenwicht wordt gecreëerd door de warmte en aardsheid van midden-bruin en bordeauxrood: zachte, maar sobere kleuren die een rustig ondersteunend gevoel geven. Het is een tint die in onze trendanalyse als een hedendaagse en toch tijdloze klassieker naar boven kwam en die momenteel overal ter wereld opduikt in nieuwe architectuur- en interieurontwerpen.

Colour Futures 2019 - interieurpalet Think

Interieurpalet THINK

Het kleurenschema Think creëert ruimten die iedereen aanspoort om zorgvuldige afwegingen te maken. De warme, neutrale en honingtinten zijn positief maar kalm, zacht en sober. Dit is een palet voor elke ruimte waar mensen zich willen ontspannen en de tijd willen nemen om na te denken.

Colour Futures 2019 - buitenpalet Think

Buitenpalet THINK

De zachte honingtinten van dit palet helpen gebouwen rust te creëren in hun omgeving. Het aardachtige karakter van deze tinten is in balans met oker en blauw, voor gebouwen die een rustige warmte en beschaafdheid moeten uitstralen.

Colour Futures 2019- interieurpalet Wonder

Interieurpalet WONDER

Dit palet helpt ruimten te creëren die rustgevender zijn. Het werkt overal waar je fantasie en focus moet stimuleren, dankzij de ontspannende eigenschappen van bleekblauwe tinten. Overweeg het voor werkplekken en overal waar creatief denken en productiviteit aan de orde is.

Colour Futures 2019 - buitenpalet Wonder

Buitenpalet WONDER

Het vereenvoudigde buitenpalet helpt openbare gebouwen een stille autoriteit aan hun omgeving te geven. De zachte tinten hebben een reflecterende lichtheid die rustig in de omgeving past, zonder zich ooit te verbergen.

Colour Futures 2019 - interieurpalet LOVE

Interieurpalet LOVE

Gebruik het palet Love om ruimten te creëren die mensen op een subliminale manier samenbrengen. De dieprode kleuren zijn stimulerend en levendig, en over het algemeen geven de rijke tinten een gevoel van warmte zonder zwaar of overheersend aan te voelen. Overweeg het overal waar mensen wonen of samenkomen voor sociaal contact.

Colour Futures 2019 - buitenpalet LOVE

Buitenpalet LOVE

De stimulerende tinten van het palet Love zijn ontworpen om opgemerkt te worden door voorbijgangers en hen naar binnen te lokken: om stimulerend, maar ook gastvrij te zijn en vol vertrouwen in een stedelijke omgeving op te gaan.

Colour Futures 2019 - interieurpalet ACT

Interieurpalet ACT

Dit palet kan helpen ruimten te creëren die dynamiek stimuleren. De kleuren springen eruit, zitten vol energie en sporen aan tot bewegen rond de gebouwde omgeving. Bedoeld voor ruimten die hun bewoners energie moeten geven en hen moeten aanmoedigen om een positieve “waarom niet?"-houding aan te nemen.

Colour Futures 2019 - buitenpalet ACT

Buitenpalet ACT

De krachtige, levendige kleuren in dit vereenvoudigde buitenpalet maken hun omgeving dynamisch. Dit palet is voor ruimten die vragen om gezien te worden en betrokkenheid van voorbijgangers verwachten.

Nieuw

Avis de clients et relations clientèle

Hoe je een eerlijke reactie van de klant krijgt

Lees meer
Satisfaction des clients

Houd je klanten blij bij elke opdracht

Lees meer
Transformez les opportunités commerciales en devis

Offertes gemakkelijker gemaakt

Lees meer
Développement de l'entreprise avec de nouveaux clients dans le secteur de la peinture

Het vinden van nieuwe klanten

Lees meer