AkzoNobel

SIKKENS SERVICE CENTER

Het Sikkens Service Center is veel meer dan enkel een verfgroothandel. U kan er uiteraard terecht voor al uw verfproducten, benodigd materiaal en (technisch) advies, maar laat u daarnaast vooral inspireren door het Sikkens Service Center: niet alleen op het gebied van kleur maar evengoed over het combineren met andere decoratieve elementen. Uw Sikkens Service Center lanceert regelmatig voordelige promoties en boeiende opleidingen en activiteiten.

SIKKENS SERVICE CENTER

Uitgebreid productaanbod

In het Sikkens Service Center vindt u het volledige Sikkens assortiment aangevuld met een breed aanbod van non-paint artikelen: borstels, rollen, tapes…, kortom alle materialen en producten voor een vlekkeloze uitvoering van een werf. Alles start met een perfecte voorbereiding daarvoor is er het Polyfilla Pro assortiment. Het Sikkens Service Center zoekt steeds de meeste geschikte oplossing voor elk project.

Kleurrijke inspiratie

Inspiratie staat centraal bij het Sikkens Service Center: laat u inspireren door de combinaties en mogelijkheden van het Sikkens kleurenmeubel, Het Sikkens kleurenmeubel biedt een overzicht van alle Sikkens Lifestyle Colors kleuren. Met inspirerende interieurfoto's en echte stalen maakt u sprekende kleurencombinaties. Bovendien bevat het kleurenmeubel een interactieve tool waarmee u moeiteloos kleuren kan simuleren. Tot slot vindt u in het kleurenmeubel ook de verschillende Sikkens kleurencollecties en bijhorende waaiers. Een inspiratiebron zonder einde op het gebied van kleur. Om u wegwijs te maken in alle collecties kan u uiteraard terecht bij de medewerkers van het Sikkens Service Center.

Elk Sikkens Service Center beschikt over de laatste kleurenupdates in de mengmachines om uw keuze effectief om te zetten in de meest geschikte verf. Bovendien bieden veel Sikkens Service Centers een breed assortiment decoratieve producten aan. Ideaal om samen met uw klanten een totaal decoratiepakket samen te stellen, waarvan u zeker bent dat het juist zit. Het Sikkens Service Center is de ideale plaats om uw klanten professioneel te adviseren over hun kleurkeuze.

Service waarop u kan rekenen.

Bij het Sikkens Service Center beseft men ten volle dat elke vakmanschap moet kunnen rekenen op een efficiënte dienstverlening. Daarom wordt een snelle levering gegarandeerd en kan u beroep doen op de afhaalservice. U kunt ook rekenen op de nauwkeurige en snelle service van onze mengbalie.

Technisch advies & trainingen

Ook met al uw technische vragen over bijvoorbeeld specifieke ondergronden, applicaties en afwerkingen kan u terecht bij het Sikkens Service Center. Om uw technische kennis op peil te houden organiseert het Sikkens Service Center op regelmatig basis boeiende opleidingen. Raadpleeg uw Sikkens Service Center voor de opleidingsmogelijkheden. Uiteraard biedt het Sikkens Service Center ook de nodige materialen aan om uw werf tot in de puntjes uit te voeren. Ook hier kan u rekenen op het advies en expertise van de medewerkers.

Doe uw voordeel!

Als professioneel schilder geniet u van exclusieve voordelen en promoties. Vier maal per jaar brengt het Sikkens Service Center een promofolder uit met interessante voordelen en kortingen. Hou zeker ook de tussentijdse acties in het oog!


Sluiten Lees Meer