AkzoNobel

Sikkens biedt schilders, voorschrijvers, projectontwikkelaars en architecten services op maat van hun wensen en noden.

Technische service
Moeilijke ondergrond, vochtproblemen, vragen over een applicatie? De technische service van Sikkens biedt u een solide basis voor een perfecte uitvoering van een project.

De technische dienst Sikkens biedt vanuit de Sikkens Service Centers en andere Sikkens grossiers ondersteuning met gerichte technische informatie en adviezen met betrekking tot producten, systemen, verwerking, ondergronden en voorschriften.

We staan niet enkel ten dienste van de Sikkens Service Centers en Sikkens grossiers maar ook tot uw dienst: van systeemadvies tot werfassistentie, Sikkens helpt met raad en daad.

De technische dienst van Sikkens geeft op elke vraag een professioneel antwoord. Of het nu gaat om producten, systemen, verwerking, ondergronden of wettelijke voorschriften. Een team van ervaren specialisten staat klaar om het succes van uw project te verzekeren. Ze geven technische ondersteuning aan uw Sikkens Service Center of Sikkens grossier of leveren u een schriftelijk dossier met een in detail uitgewerkte oplossing. Maar hun service gaat nog verder: ze stellen ook lastenboeken op en assisteren u zelfs op de werf. Alle professionele klanten van Sikkens kunnen, via het Sikkens Service Center of rechtstreeks, een beroep doen op uitgebreide services van Sikkens technische dienst.

Voor technische ondersteuning, contacteer uw dichtstbijzijnde Sikkens Service Center of Sikkens grossier.

Sluiten Lees Meer

Opleidingen
Sikkens biedt tal van opleidingen aan de professionele schilder. Of het nu gaat over de opfrissing van basiskennis of het aanleren van de nieuwste applicatiemethodes, hier bent u aan het juiste adres.

Lees Meer

Applicaties
De Sikkens App en de Sikkens Color Concepts App zijn twee handige mobiele applicaties waarmee u respectievelijk kleursimulaties maakt maar ook het volledige Sikkens productassortiment raadpleegt of waarmee u professionele moodboards maakt op uw tablet.

Lees Meer

Sikkenssamples.com
Op www.sikkenssamples.com bestelt u Sikkens kleurstalen. Handig voor alle professionele kleurgebruikers, voor kleine of grotere kleurprojecten. De grote kleurstalen maken het voor u en uw opdrachtgever mogelijk om een duidelijkere beeld te krijgen van de gekozen kleuren.


 • De stalen hebben een A5 formaat en een matte glansgraad
 • Stalen beschikbaar uit de volgende kleurencollecties: 4041 Color Concept (zolang voorraad strekt), 5051 Color Concept, Whites & Greys Color Collection, RAL kleurcollectie.
 • De verzending gebeurt binnen 3 à 5 dagen

U kan de stalen op 2 manieren bestellen:

 1. U kan losse stalen bestellen per keer en meteen online betalen:
  • € 0,85 per staal excl. BTW
  • € 2,98 excl. BTW voor de verzendkosten – vanaf 10 stalen is de verzending gratis
 2. Wanneer u regelmatig en veel kleurstalen bestelt, kan u een pre-paidpakket kopen: betaal vooraf online een pakket voor 50, 100, 250 of 1000 stalen aan een voordelige prijs en bestel nadien door eenvoudig in te loggen. De bestelde hoeveelheid gaat van uw saldo af, telkens u bijbestelt.
  • Pakket 50 stalen: € 37 excl. BTW
  • Pakket 100 stalen: € 75 excl. BTW
  • Pakket 250 stalen: € 175 excl. BTW
  • Pakket 500 stalen: € 325 excl. BTW
  • Pakket 1000 stalen: € 600 excl. BTW

Klik hier om dadelijk naar sikkensamples.com te gaan

Sluiten Lees Meer

Kleurenondersteuning
Kleur is vandaag een essentieel onderdeel van het schildersvak. Sikkens ondersteunt de professionele schilder met kleuradvies en boeiende kleurtrainingen.

Lees Meer

Sikkens Service Center
Het Sikkens Service Center biedt een totaalpakket aan voor de vakschilder: alle benodigde producten en materialen, professionele ondersteuning, advies, (kleur)inspiratie en up-to-date informatie. Zo is Sikkens steeds in uw buurt.

Lees Meer

Sikkens Outside Protect +
Outside Protect + Basic en Premium, het beste garantiesysteem voor uw vakmanschap

Sikkens biedt een unieke garantieformule voor gevelverven: Outside Protect + Basic en Premium. Twee formules die respectievelijk 6 en 10 jaar garantie bieden, zodat zowel schilder als opdrachtgever zeker kunnen zijn van een zorgeloze toekomst.

Terugbetaling van materiaal én werkuren, de echte “plus” van Sikkens’ garantiesysteem

De Outside Protect + Basic en Premium garantiesystemen mogen gerust uniek in hun genre genoemd worden: Sikkens verbindt er zich immers toe om niet alleen materialen maar ook werkuren, op een degressieve wijze, terug te betalen. Een aanpak die men nergens anders zal terugvinden. Met deze werkwijze zet Sikkens zijn vertrouwen in de producten en het vakmanschap van de Sikkens schilder extra in de verf!

Welke verfsystemen worden gegarandeerd?

Outside Protect + gegarandeerde verfsystemen:

Hoe gaat het in zijn werk?

Op basis van een technische analyse van het project formuleert Sikkens een technisch advies en een aanbeveling voor het te gebruiken gegarandeerd verfsysteem. Na uitvoering van de werken volgens de regels van de kunst en volgens het geformuleerde advies wordt een garantiecontract opgemaakt voor alle betrokken partijen.

Sluiten Lees Meer