AkzoNobel

CONCEPTEN

Sikkens biedt unieke marktgerichte concepten die verdergaan dan alleen het schilderwerk. Deze concepten bieden een combinatie van specifieke producten, een goed afgestemd kleuradvies en een uitstekende technische ondersteuning.

Healthcare

Een totaal projectaanpak

De gezondheidssector wordt geconfronteerd met vele uitdagingen en ontwikkelingen. Als specialist in decoratieve verven speelt Sikkens hierop in met op maat gesneden producten en diensten. Vanuit onze technische en decoratieve knowhow bieden we een totale projectaanpak die aan alle eisen van de gezondheidssector voldoet. Zo komen we tot duurzame en kleurrijke oplossingen voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, huisarts- tandarts- en fysiotherapiepraktijken, revalidatiecentra, kleinere (para) medische praktijken en andere zorginstellingen.

Lees Meer

HOTELS & LEISURE CONCEPT

De 'All Inclusive' aanpak

Aan horecaprofessionals die geconfronteerd worden met steeds beter geïnformeerde consumenten die steeds vaker aangeven behoefte te hebben aan design en topkwaliteit stoffering en inrichting, biedt Sikkens haar "All inclusive" aanpak.

Als het gaat om de bouw en renovatie van horecazaken is Sikkens voorstander van een geïntegreerde aanpak op basis van haar technische en stilistische expertise. Hiervoor bieden wij een breed gamma aan innovatieve producten, kleuradvies op maat, betrouwbare service en vier hoofdkleurlijnen.

Lees Meer