AkzoNobel

Sikkens Lastenboeken

Sikkens wil een betrouwbare partner zijn voor architecten, studiebureaus en interieurarchitecten door het bieden van uitstekende services. Bent u bezig met een nieuw project, dan zijn onze volledige lastenboeken met alle bestekteksten een uitstekende hulp. Kies het gewenste exemplaar, vul enkele gegevens in en ontvang jouw exemplaar gratis in je mailbox.

Kies en download het gewenste document

Het lastenboek is opgemaakt in Word formaat, zodat u het makkelijk zelf kan aanpassen waar en wanneer u wenst.


Sikkens Lastenboek binnenschilderwerken

Sikkens Lastenboek buitenschilderwerken

Sikkens Handleiding - Hoe lastenboek AkzoNobel te gebruiken


Onze overige services zijn

CONCEPTEN

Unieke marktgerichte concepten die verdergaan dan alleen het schilderwerk. Deze concepten bieden een combinatie van specifieke producten, een goed afgestemd kleuradvies en een uitstekende technische ondersteuning.

MEER INFO

KLEURADVIES EN -TOOLS

Waardevolle kleurtools die u professioneel en doeltreffend ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden en tijdens uw klantgesprekken.

MEER INFO

PRODUCTEN VOOR IEDERE TOEPASSING

Sikkens verbetert en vernieuwt voortdurend haar productassortiment, zodat u steeds een product vindt dat voldoet aan uw behoeften. Selecteer het product naar keuze en vind daar de technische fiche.

MEER INFO

Contacteer ons

U kan ons uiteraard ook rechtstreeks contacteren. Onze medewerker staat u graag te woord met raad en daad en helpt u graag verder in de uitwerking van uw project

Uw contactpersoon:

Guy Ardijns
Guy.ardijns@akzonobel.com
0475/438806