AkzoNobel

Apps

Met de Sikkens apps bent u digitaal helemaal mee. Met de Sikkens App visualiseert u elke kleur op de muren en hebt u het Sikkens product- en kleurassortiment steeds binnen handbereik. Met de Sikkens Color Concepts App tovert u met kleur op uw tablet.

Sikkens App

Met uw smartphone of tablet bij uw klanten onmiddellijk een kleursimulatie maken

De exclusieve Sikkens app stelt u in staat om met uw smartphone of tablet bij uw klanten onmiddellijk een kleursimulatie te maken van de ruimtes die geschilderd zullen worden. U vindt er ook moeiteloos alle Sikkens producten en grossiers mee terug.

Met deze app visualiseert u elke kleur op de muren.Zo kunt u, in combinatie met de andere Sikkens kleurentools, de kleurkeuze voor uw klanten aanzienlijk vergemakkelijken en heeft u een extra troef op zak om uw klanten te overtuigen.

Ontdek in deze video hoe het juist in zijn werk gaat:

Deze app bevat verschillende Sikkens kleurencollecties zoals 5051, 4041, Sikkens Whites & Greys Color Collection. Uiteraard kunt u met deze app ook de vertrouwde product selector raadplegen en de dichtstbijzijnde Sikkens grossier opzoeken. Alle voordelen van de Sikkens app op een ritje:

  • gratis applicatie voor Apple of Android toestellen
  • bij uw klanten onmiddellijk een kleursimulatie maken van de ruimtes die geschilderd zullen worden
  • visualisatie van elke kleur op de muren
  • bevat verschillende Sikkens kleurencollecties zoals 5051, 4041, Sikkens Whites & Greys Color Collection, Lifestyle Colors
  • eenvoudig de vertrouwde product selector raadplegen om producten, technische fiches en de dichtstbijzijnde Sikkens grossier op te zoeken

Klik hier om de Sikkens app gratis te downloaden, in de App Store of via Google Play.


Sluiten Lees Meer

Sikkens Color Concepts App

Tover met kleur op uw tablet!

De Sikkens Color Concepts App is een handige tool voor het kiezen van de gepaste Sikkens kleuren voor een interieur én het illustreren ervan met treffende beelden. De app geeft u de mogelijkheid (eigen) interieurfoto’s of inspirerende sfeerbeelden op te laden. Aan de hand hiervan kan u zelf een gepaste kleur zoeken in de Sikkens kleurencollectie of laat de app automatisch een kleur voorstellen.

Ga snel aan de slag

De Sikkens kleurenapp gebruiken is heel eenvoudig. Download hem gratis via de App Store. Open dan de projectgroep Aan de slag en u krijgt een behulpzame gids die u doorheen de applicatie leidt.

Kleuren kiezen uit (eigen) foto's

De app geeft u de mogelijkheid eigen foto’s of een foto van uw klant in te laden.
Er zijn verschillende manieren om daarvoor kleuren te kiezen. Doorzoek het uitgebreide kleurenpalet, met daarin alle tinten van Sikkens Color Concept 5051. Of vertrek van de foto en kies de functie automatische kleurbepaling.

Maak een moodboard van het toekomstig interieur

Op het canvas verzamelt u alle elementen van een project: beelden, kleuren, aantekeningen... De beelden en aantekeningen kan u op allerlei manieren bewerken. Het canvas is een fantastisch hulpmiddel om uw ideeën aan anderen te presenteren. Zo maakt u snel een moodboard dat u kan delen.

Ontdek de actuele kleurtrends in stijl en design

Wilt u weten welke kleuren helemaal in zijn? Ga dan naar de projectgroep “Colour Futures 2015” Wereldwijde trends op het gebied van stijl en design zijn vertaald in universeel bruikbare kleurpaletten.

Uw werk optimaal organiseren

Behoud het overzicht door uw werk te organiseren in projectgroepen. Daarbij voegt u ook alle nuttige project- en klantgegevens toe.

Kleuren exporteren

Exporteer de kleurgegevens naar de Sikkens Digital Colour Palette plug-in voor AutoCAD LT en Adobe Photoshop.

Een goede raad: kleuren op een scherm kunnen afwijken van de werkelijke verfkleuren. Daarom raadt Sikkens aan om de kleurenselectie te checken met de kleurstalen uit de Sikkens 5051 waaier.

Download de Sikkens Color Concept App via iTunes Store . Het is volledig gratis!


Sluiten Lees Meer