AkzoNobel

Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws over Sikkens.

TRENDCOLLECTIE NU BESCHIKBAAR : SIKKENS COLOUR FUTURES 2017

Sikkens Colour Futures 2017 brochureSikkens Colour Futures verschijnt in 2017 in de vorm van een brochure. De brochure bevat een overzicht van de kleur van het jaar en alle bijhorende kleurpalletten, met inspirerende beelden. 

Daarnaast toont de brochure ook het effect van kleurgebruik op een ruimte, met verschillende voor-en-na situaties. Enkele Sikkens producten werden nader toegelicht, net zoals het complete aanbod aan Sikkens kleurondersteuning. Zo helpen we u op weg bij het eerste gesprek met uw klant. 

Uw Sikkens Service Center helpt u graag verder. U kan er vanaf nu terecht voor de gratis update van uw Lifestyle Colors box of voor de aankoop van een nieuwe box, aan de actieprijs van € 99,00 (i.p.v. € 125,00)*. In beide gevallen kan u rekenen op hun professioneel advies.

Bijhorende A5 stalen van alle kleuren zijn te bestellen via www.sikkenssamples.com


* Normale verkoopsprijs Sikkens Colour Futures brochure 2017 bedraagt € 4,50 excl. btw. Tijdelijke actieprijs Sikkens Lifestyle Colors box, € 99,00 excl. btw, i.p.v. € 125,00. Actie geldig van 1/01/2017 tot 1/06/2017.

NIEUW IN HET ASSORTIMENT : ALPHA BL MAT UNO & ALPHA BL SATIN

22/05/17

Maak kennis met twee nieuwigheden in het Alpha binnenmuurgamma : Alpha BL Mat Uno & Alpha BL Satin. Bewezen nummer 1 in dekkracht! 

Sikkens professioneel kleuradvies aan huis

04/05/17

Zijn uw klanten soms onzeker over de kleurkeuze voor hun woning? Bied uw klanten een Sikkens kleuradvies aan een voordelig tarief en neem al hun twijfels weg! 

NIEUW IN HET ASSORTIMENT : ALPHACRYL PURE PLAFOND

06/04/17

Maak kennis met de nieuwste topper in het Alpha binnenmuurgamma : Alphacryl Pure Plafond. De perfecte plafondverf voor een blijvend prachtig resultaat : extra mat en een lange open tijd! 

SIKKENS LANCEERT DE PERFECT AFWASBARE MATTE MUURVERF

01/03/17

Met Alpha Rezisto lanceert Sikkens een unieke matte muurverf die afwasbaar is zonder opglanzen!

TRENDCOLLECTIE NU BESCHIKBAAR : SIKKENS COLOUR FUTURES 2017

01/02/17

Sikkens Colour Futures verschijnt in 2017 in de vorm van een brochure. De brochure bevat een overzicht van de kleur van het jaar en alle bijhorende kleurpalletten, met inspirerende beelden.