AkzoNobel

Kleurcollecties

Sikkens biedt kleurencollecties die ontwikkeld zijn volgens het ACC-kleurcoderingsysteem, de internationale kleurenstandaard. De verschillende collecties zijn gericht op verschillende producten: buitenmuurverven, binnenmuurverven, lakken, decoratieve verven en houtbescherming.

Sikkens 5051 Color Concept

Het 5051 Color Concept is veel meer dan een kleurenconcept: de kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities en vormt de basis voor verschillende kleurentools. De Sikkens 5051 kleurenwaaier combineert 1200 nieuwe tinten met 800 vertrouwde tinten uit de Sikkens 4041 kleurenwaaier. De nieuwe 5051 kleurenwaaier, biedt grotere en matte stalen en bevat een afzonderlijke selectie van nuances van witte tinten én een aparte selectie van neutrale tinten, die van warme aardse tonen naar koele sfeervolle tinten lopen.


Sikkens 5051 Samples Box

De Sikkens 5051 Samples Box bundelt alle 2079 kleuren uit de 5051 Color Concept kleurenwaaier op A5 formaat in één set van 2 boxen. De A5 stalen kunnen steeds bijbesteld worden via sikkenssamples.com.
Meer informatie bij uw Sikkens Service Center.

Lees Meer

Sikkens Cetol Color Card

De Cetol Color Card laat u precies zien hoe houtwerk er transparant of gedekt uit zal zien. Deze kleurenreeks decoreert hout tot het mooiste niveau. De Cetol Color Card groepeert 76 trendkleuren, aangebracht op sparrenfineer en weerspiegelt zo de nieuwste kleurentrends in de bouwsector.

Meer informatie bij uw Sikkens Service Center.