AkzoNobel

Kleurcollecties

Sikkens biedt kleurencollecties die ontwikkeld zijn volgens het ACC-kleurcoderingsysteem, de internationale kleurenstandaard. De verschillende collecties zijn gericht op verschillende producten: buitenmuurverven, binnenmuurverven, lakken, decoratieve verven en houtbescherming.

Sikkens 5051 Color Concept

Het 5051 Color Concept is veel meer dan een kleurenconcept: de kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities en vormt de basis voor verschillende kleurentools. De Sikkens 5051 kleurenwaaier combineert 1200 nieuwe tinten met 800 vertrouwde tinten uit de Sikkens 4041 kleurenwaaier. De nieuwe 5051 kleurenwaaier, biedt grotere en matte stalen en bevat een afzonderlijke selectie van nuances van witte tinten én een aparte selectie van neutrale tinten, die van warme aardse tonen naar koele sfeervolle tinten lopen.


Sikkens 5051 Samples Box

De Sikkens 5051 Samples Box bundelt alle 2079 kleuren uit de 5051 Color Concept kleurenwaaier op A5 formaat in één set van 2 boxen. De A5 stalen kunnen steeds bijbesteld worden via sikkenssamples.com.
Meer informatie bij uw Sikkens Service Center.

Lees Meer

Sikkens Decoratieve Effectverven

Tastbare Inspiratie

Sikkens effectverven bieden een extra finishing touch voor elk interieur. Door de specifieke eigenschappen van elke effectverf kunnen verschillende sferen gerealiseerd worden van romantisch warm tot strak metallic.

Metallic - Een index van 55 metalen

Bent u op zoek naar creatieve metaaleffecten? Dan heeft u de keuze uit maar liefst 55 metaalkleuren: van brons en messing, over goud en zilver, tot aluminium en roestvrij staal. Veel decoratieve mogelijkheden..., schitterend resultaat gegarandeerd!

Tacto - Structuur met hoge aaibaarheidsfactor

Dit systeem geeft binnenmuren een structuur die heerlijk zacht aanvoelt. Naargelang de gebruikte applicatietechniek worden verschillende effecten gerealiseerd: suède, textiel of geweven textiel.

Verona - La Bella Italia was nog nooit zo dichtbij

Haal de sfeer en charme van Italië in huis. Sikkens Verona creëert een decoratief, rijkgeschakeerd stucco effect. Echt specialistenwerk voor een spectaculair eindresultaat. Bellissimo!

Screeny - Muren met verhaal

Wilt u de perfecte bioscoopervaring thuis beleven? Dit vernieuwende verfsysteem verandert elke muur in een projectiescherm. Met zijn gladde, parelmoerachtige oppervlak, verbetert het de definitie van het beeld en garandeert het een natuurlijke kleurenweergave.

Mineral Touch - Een prachtig kalkeffect

Voor iedereen die het heerlijk oude effect van kalkverven waardeert, maar de nadelen ervan wil vermijden. Mineral Touch benadert het uitzicht van een klassieke minerale verf heel dicht. Maar het gaat wel om een eigentijds, gebruiksvriendelijk en duurzaam systeem zonder de nadelen van ouderwetse kalkverf.

Romantic Coarse - Romantiek met een ruig kantje

Romantic Coarse is een decoratieve verftechniek die een authentieke, landelijke sfeer oproept. De muren krijgen een korrelige structuur met een afwisseling van matte en glanzende vlekken. Nu eens stoer en mannelijk, dan weer dromerig en verleidelijk.

Sluiten Lees Meer