AkzoNobel

SIKKENS ALPHA REZISTO MAT. EXTREEM VLEKAFSTOTEND, PERFECT AFWASBAAR

Wij ontwikkelden een verf die elk feestje aankan en die ook mooi blijft als iemand er per ongeluk een vlek op maakt. Alpha Rezisto Mat is een matte, extreem duurzame, vlekafstotende en perfect afwasbare watergedragen binnenmuurverf.

Alpha Rezisto Mat : extreem vlekafstotend, makkelijk reinigbaar


Stel u voor hoe dankbaar uw klant zal zijn als hij na zijn housewarmingparty die gemorste frisdrank gewoon van zijn pas geschilderde muur kan afwassen! Want natuurlijk willen uw klanten langdurige resultaten. Sikkens speelt hier slim op in met deze revolutionaire Alpha Rezisto Mat. De innovatieve Stain Shield Technology beschermt geschilderde oppervlakken als geen ander tegen vlekken.

  • extreem water- en vlekafstotend (hydrofoob & libofoob karakter)
  • gemakkelijk afwasbaar
  • ideaal voor intensief gebruikte ruimtes
  • hoogste weerstand tegen opglanzen

Stain Shield Technology


Wij ontwikkelden een verf die elk feestje aankan, uw mooie liedjes duren heel lang. De innoverende Stain Shield Technology van Alpha Rezisto Mat vormt een permanente barrière die verhindert dat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken binnendringen in het oppervlak en de binnenmuren verkleuren. Want wat mooi is, mag lang duren.

Ten opzichte van de concurrentie scoort Alpha Rezisto Mat het best op twee domeinen: vlekken afstoten én vlekken reinigen.

Alpha Rezisto Mat heeft niet enkel een esthetische, matte afwerking, maar biedt meteen ook de hoogste weerstand tegen opglanzen. Alpha Rezisto Mat blijft mooi na meermaals reinigen.

Waar is Alpha Rezisto Mat onmisbaar?


Alpha Rezisto Mat is uitermate geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden zoals traphallen, gangen, keukens, ... en publieke plaatsen zoals scholen, hotels, bureaus, bars, winkels, musea, feestzalen, ...

Ontdek Alpha Rezisto Mat nu tijdens de Sikkens Tour!


Ontdek onze nieuwe, revolutionaire Alpha Rezisto Mat binnenmuurverf nu tijdens de Sikkens Tour bij uw Sikkens Service Center.

Sikkens zorgt voor het feestje, u kan Alpha Rezisto Mat zelf testen tijdens de demosessies.

OVERZICHT VAN DE SESSIES

Interieurverven om trots op te zijn!


De mooiste projecten zijn die waarop u als vakman echt trots kan zijn. Met de interieurverven van Sikkens bent u altijd zeker van een resultaat waar zelfs de meest veeleisende klanten van in de wolken zijn. Dat is goed voor u én voor uw business. Het binnenmuurverfassortiment van Sikkens werd opgefrist en ingedeeld op basis van een nieuw productsysteem, zodat u sneller het juiste product voor uw project kan terugvinden.

LEES HIER MEER