AkzoNobel

5051 Color Concept

De 5051-kleurenwaaier is een onmisbare kleurbron, helemaal afgestemd op de behoeften van schilders en andere professionele kleurgebruikers. De kleurenwaaier gebruik je optimaal met een aantal andere Sikkens kleurentools en services, die je hieronder kan ontdekken! Sikkens maakt het keer op keer gemakkelijk om samen met uw klanten een inspirerende en moderne kleurencombinatie te creëren.

5051-kleurenwaaier

De nieuwe 5051-kleurenwaaier van Sikkens is beschikbaar! De kleurenwaaier werd samengesteld door ervaren kleurexperts van het AkzoNobel Global Aesthetics Centre en brengt alle kleuren die u nodig hebt binnen handbereik. De nieuwe kleurencollectie omvat 2079 kleuren, waarbij de populairste kleuren uit de 4041 werden aangevuld met actuele kleuren. De 5051-kleurenwaaier heeft ook grotere en mattere kleurstalen zodat u en uw klanten de kleuren beter kunnen visualiseren De toevoeging van een onderdeel off-whites en vergrijsde tinten zorgt ook voor een betere navigatie. Deze prachtige kleurpaletten maken het eenvoudig om een kleur te kiezen en beantwoorden perfect aan de stijgende vraag naar bleke en zachte kleuren.

Lees Meer

Sikkens Sample Service

Sikkens heeft een uitgebreide onlinedienst om kleurstalen te bestellen. De stalen zijn beschikbaar in A5-formaat en kunnen worden besteld in elke kleur van de 5051-kleurenwaaier en enkele andere kleurcollecties, zoals Whites & Greys en RAL. De kleurstalen zijn ideaal voor u en uw klanten, als kleurreferentie of in een presentatie. Bestel uw kleurstalen vandaag nog op www.sikkenssamples.com.

Lees Meer

Sikkens 5051 Samples Box

De Sikkens 5051 Samples Box bundelt alle 2079 kleuren uit de 5051 Color Concept kleurenwaaier op A5 formaat in één set van 2 boxen. De A5 stalen kunnen steeds bijbesteld worden via sikkenssamples.com.

Meer informatie bij uw Sikkens Service Center.

Kleurencollecties: Sikkens Lifestyle Colors

Sikkens Lifestyle Colors is een hedendaagse selectie van 105 kleuren uit het 5051 Color Concept, ingedeeld in 5 kleurthema’s. Sikkens ontwikkelde een nieuwe editie van dit totaalconcept, de perfecte kleurentool als antwoord op elke kleurvraag.

ONTDEK DE KLEURCOLLECTIES

Sikkens App met Visualizer-functie

Sikkens introduceert de exclusieve Visualizer-functie als onderdeel van de Sikkens App om elke ruimte in de woning van de klant live te visualiseren in een zelf gekozen kleur. Met behulp van Augmented Reality-technologie verschijnen de verfkleuren van Sikkens op de muren na een eenvoudige tik op het scherm. Help uw klanten om een vastberaden kleurenselectie te maken, zodat u een perfect resultaat kunt leveren! De Sikkens App geeft ook een overzicht van de dichtstbijzijnde Sikkens grossier, productinformatie en nog veel meer. Ga vandaag nog naar de App Store of Google Play om de gratis app te downloaden.

Lees Meer

Sikkens Color Concepts App

De Sikkens Color Concepts App is een gratis app voor iPad en andere tablets, en richt zich op professionele kleurgebruikers. Professionals kunnen de app gebruiken om moodboards uit te werken en te delen met collega's en klanten. Dankzij een interactief canvas kunt u kleuren uit het 5051-kleurpalet kiezen of eigen kleuren selecteren en ze meteen integreren in uw schema met beelden en notities. De app bevat ook onze Colour Futures-lijn met opkomende trend- en stijlkleuren. Deel uw moodboards met klanten, collega's en designers of exporteer de kleurinformatie naar de kleurplug-in voor gebruik in een CAD-tool of Adobe Photoshop. Ga vandaag nog naar de App Store of Google Play om de gratis app te downloaden.

Lees Meer

Colour Futures

Het voorspellen van kleurtrends is essentieel om te anticiperen op de wensen van klanten. Het AkzoNobel Aesthetic Center houdt de vinger aan de pols van maatschappij- en designtrends: zij spotten de eerste tekenen van een kleurevolutie en brengen trends samen onder de noemer “Colour Futures”.

Elk jaar stelt Colour Futures één centraal idee voor, dat ons inspireert om de kleurtrends te creëren. Dit idee beïnvloedt elke trend op een andere manier, maar houdt ze tegelijk ook samen met een concept dat bepaalt welke kleur zal uitgroeien tot de belangrijkste 'kleur van het jaar'.Meer informatie en alle kleurpaletten voor 2016 vindt u hier.

Lees Meer

Sikkens Digitaal Kleurpalet voor architecten

Download gratis dit handige en slimme Digitaal Kleurpalet om elke kleur van de Sikkens 5051-kleurenwaaier toe te voegen aan uw bestaande ontwerpsoftware, goed voor meer dan tweeduizend kleuren!

Deze plug-in is eenvoudig in gebruik en brengt ideeën tot leven op het scherm. Meer nog: het pakket helpt u om bijpassende kleurtinten te kiezen en individuele kleurpaletten samen te stellen, zodat u de perfecte kleurencombinatie kunt creëren voor elk project. Zet uw ideeën voortaan meteen om in een beeld!

Lees Meer

Colorado

De elektronische kleurscanner is perfect ontworpen om de dichtst benaderende Sikkens-kleur te zoeken. De scanner werkt op driedimensionale en veelkleurige oppervlakken. Met meer dan 6000 kleuren, waaronder het volledige 5051-kleurpalet, krijgt u altijd de perfecte match en kunt u zelfs kleurencombinaties laten samenstellen. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een kleur te kiezen!

Lees Meer